Ett liv i paradiset

Badar02
Badar03

(En liten sammanfattning) Söndag 17 maj – Söndag 7 juni 2015

Ytterligare en månad har sprungit iväg. Tiden går otroligt fort här nere i paradiset och jag mår hur bra som helst! Trots att tiden går så snabbt hinner jag med en del, särskilt när vi hade besök av några fina familjemedlemmar. Då passade vi bland annat på att ta en åktur i stadens lilla gröna turisttåg och lära känna området lite bättre. Vi gjorde små mysiga utflykter som att till exempel besöka olika sandstränder och promenera lite i en mysig park där det fanns påfåglar och sköldpaddor.

En dag spenderade jag med att se på en Go-cart turnering som arrangerades i närheten. Det var ett härligt evenemang med många glada åskådare och duktiga förare. Även de dagar då jag inte gör något särskilt känns speciella eftersom min vardag här nere är så annorlunda i jämförelse med hemma i Sverige. Det är varmare, soligare och jag har möjlighet att simma i poolen varje dag!

Jag är så tacksam över den här sommaren! Jag njuter så länge det varar och gör mitt bästa för att ta vara på varje litet ögonblick.

3 thoughts on “Ett liv i paradiset

Lämna ett svar