En vecka kvar till BF

Det trycker på neråt mycket nu. Inte bekvämt. Jag har fått lite bristningar i mitten av magen, precis över naveln. Jag mår fortfarande illa och spyr ibland. Jag är begränsad i mina rörelser, trött, och inte på superbra humör… Bilderna tog vi igårkväll och då var det exakt 1 vecka kvar till BF, så nu är det inte långt kvar av graviditeten.

Idag var jag hos barnmorskan och fick veta att bebisen har fixerat sig nu! Det var jätteskönt att höra! Jag har också gått från att väga 70kg när jag blev gravid till att nu väga 87,5 kg, intressant.

Det är kul att spekulera kring vem som ligger i min mage, hur hen ser ut och vilken personlighet som hen kommer att ha!

Vi har valt ett flicknamn och ett pojknamn som jag tycker är de absolut mest perfekta namnen:

❤M****❤ & ❤V******❤

I andranamn kommer barnet få ett släktnamn från mig om det är en flicka, och ett släktnamn från sin pappa om det är en pojke.

Andra namn som jag också tycker är fina är: Alicia, Liam, Viola och William.

Fler namn som jag har funderat lite över är: Adele, Astrid, Colin, Cedric, Elian, Lily och Jane.

Här kommer en oskyldig liten gissningslek:

När kommer bebisen?

I början av graviditeten gissade jag att bebisen skulle komma lite tidigare än beräknat, men någon gång i mitten av graviditeten började jag tro att den kommer senare. Nu tror jag definitivt att den kommer efter den beräknade förlossningsdagen. Jag säkrar oddsen och gissar på två olika datum: 25 september eller 4 oktober.

Vilket kön har bebisen?

Redan innan jag blev gravid fick jag för mig att jag skulle få en pojke, och det gissar jag fortfarande på. Detta är inget önskemål då det självklart inte spelar någon som helst roll vilket kön mitt barn har, och jag är dessutom mycket mer nyfiken på vilken personlighet barnet har. Men om jag ska gissa på något, så tror jag helt enkelt att det skulle kunna vara en pojke som rör sig inne i min mage.

Hur stor är bebisen?

Eftersom att jag tror att bebisen kommer gå över tiden (eller nej, inte över tiden, men födas efter bf) så drar jag till med en gissning på att den väger ca 3,9 kg när den föds… och är 50 cm lång… Är det ens en rimlig gissning? Jag vet inte, men det är kul att se hur fel/rätt jag har, haha!

Hur ser bebisen ut?

Jag gissar att bebisen inte kommer ha något hår när den kommer ut, men att när det växer ut, kommer det vara blont, relativt tjockt, med självfall. Ögonfärgen tror jag är en blandning av grå/blå/gröna, en ljus ögonfärg men inte helt klarblå.

Lämna ett svar