Förberedelser i köket inför BF

Nu har jag gjort två tacopajer, dom delades i fyra bitar, vilket resulterade i sju matlådor (lagom stora, förutsatt att man gör en riklig sallad också) och en portion till dagens middag. Perfekt med matlådor inför första tiden med bebis.

…sen har jag hört att det är många som bakar bullar när de är gravida, för att frysa in till senare tillfälle också, och jag ville inte vara sämre, plus att det luktar så gott i lägenheten när man bakar, och det är ju minst lika gott att äta. Iaf, nu finns det bullar också, haha!

Fler förberedelser som gjorts i köket, är att vi har gjort plats för bebisens matrelaterade saker, som kommer användas lite längre fram.

Här står dessutom en stol från Stokke, och lyser med en bebisfrånvaro, som påminner mig om att det snart ska flytta in en tredje liten familjemedlem.

Lämna ett svar