Ett annorlunda pepparkaksbak

I år fick vi ha familjens pepparkaksbak genom att ringa upp varandra på videosamtal och baka på varsitt håll… men ändå tillsammans på sätt och vis. Det var riktigt trevligt!

Vi bakade, åt pepparkakor lussebullar och godis. Till allt detta drack vi både glögg och julmust. Lyx! Jag drack dessutom glöggen ur min fina nya mugg som jag fick av två fina vänner, i samband med att jag blev mamma. Så mysigt!

Enligt tradition hade vi årets dekorationstävling. Varje år väljer vi ut samma pepparkaksform, och dekorerar sedan denna valfritt. När alla är klara, lägger vi ut våra bidrag på facebook och låter alla som vill rösta på sin favorit. I år vann min svägerska med en jättefin pingvin (nummer 2). Mitt bidrag är nummer 3.

Det blev allt en del pepparkakor och till och med några små söta hus.

Lämna ett svar